ASSOCIAR-SE AL CLUB – 2022

Per a poder accedir al rocòdrom es necessari pagar la quota anual del club i estar en possessió de la llicència federativa en vigor. El procediment a seguir és el següent:

A) La quota anual és de 35 euros i s’ha de formalitzar mitjançant un ingrés o transferència al següent compte corrent de la Caixa Rural de Vila-real:

ES78 3110 2818 48 2720003780

    • SI HAS SIGUT SOCI EN ANYS ANTERIORS:  Fes l’ingrés o transferència de la quota indicant el teu nom i cognoms. Una transferència per persona.
    • SI NO HAS SIGUT SOCI EN ANYS ANTERIORS: A més de fer l’ingrés o transferència de la quota del club, indicant nom i cognoms, has d’enviar al correu electrònic del club (clubmuntanyavilareal@gmail.com) les següents dades personals: nom i cognoms, data de naixement, NIF, adreça, codi postal, població, telefon i email.

B) La llicència federativa l’has de tramitar individualment en la següent pàgina de la federació indicant, en l’apartat corresponent, que pertanys al club muntanya Vila-real.

https://www.femecv.com/tramitacion-licencias

En cas de tramitar la llicència federativa per un altre club, federació o entitat privada, ens has d’enviar una foto de la mateixa.

Conforme ens arriben les llicències federatives, les anirem repartint els dijous de 20 a21 hores en el rocòdrom.

C) Una vegada hages realitzat la transferència, tramitat la federativa, i tinguem les teues dades personals, enviarem la informació al Servei Municipal d’Esports de Vila-real. Aleshores:

  • Si has sigut soci en anys anteriors i tens la targeta d’accés, el SME l’activarà i podràs accedir durant tot l’any 2021 al rocòdrom.
  • Si no has sigut soci en anys anteriors o no tens la targeta, hauràs d’anar a les oficines del SME (en el centre de tecnificació) a recollir la teu targeta d’accés. Tin en compte que aquest procés pot durar uns 6-7 dies des de que fas l’ingrés.

AVÍS IMPORTANT

  • A partir del 1 de desembre de 2021 ja es pot pagar la quota per a l’any 2022.
  • La data límit per a poder accedir al rocòdrom amb el carnet de l’any 2021 és el 31 de gener. A partir d’esta data, només podran accedir les persones que hagen pagat la quota del 2022.
Per a resoldre dubtes, podeu contactar amb el club pels següents mitjans:

E-mail:

clubmuntanyavilareal@gmail.com

Per correu ordinari:

CLUB MUNTANYA VILA-REAL
Avd. Pio XII Nº 19 – Baix
12540 VILA-REAL
Castelló de la Plana