ASSOCIAR-SE AL CLUB – 2024

Per a poder accedir al rocòdrom es necessari pagar la quota anual del club i estar en possessió de la llicència federativa en vigor.

Com a novetat des del 2023, els menors poden accedir al rocòdrom acompanyats d’un adult i complint els mateixos requisits: quota anual i llicència federativa.

El procediment a seguir és el següent:

A) La quota anual és de 40 euros i s’ha de formalitzar mitjançant un ingrés o transferència al següent compte corrent de la Caixa Rural de Vila-real:

ES78 3110 2818 48 2720003780

    • SI HAS SIGUT SOCI EN ANYS ANTERIORS:  Fes l’ingrés o transferència de la quota indicant el teu nom i cognoms. Una transferència per persona.
    • SI NO HAS SIGUT SOCI EN ANYS ANTERIORS: A més de fer l’ingrés o transferència de la quota del club, indicant nom i cognoms, has d’enviar al correu electrònic del club (clubmuntanyavilareal@gmail.com) les següents dades personals: nom i cognoms, data de naixement, NIF, adreça, codi postal, població, telefon i email.

B) La llicència federativa l’has de tramitar individualment en la següent pàgina de la federació indicant, en l’apartat corresponent, que pertanys al Club Muntanya Vila-real.

https://www.femecv.com/tramitacion-licencias

En cas de tramitar la llicència federativa per un altre club, federació o entitat privada, ens has d’enviar una foto de la mateixa al correu del club. Sense la llicència federativa o assegurança privada no s’activa l’accés al rocòdrom per part del Servei Municipal d’Esports.

Conforme ens arriben les llicències federatives les anirem repartint els dijous de 20 a 21 hores en el rocòdrom. Recomanen utilitzar l’aplicació de la federació per tal de tindre la llicència sempre en el mòbil i, a més, estalviar plàstic.

C) Una vegada hages realitzat la transferència, tramitat la federativa, i tinguem les teues dades personals, enviarem la informació al Servei Municipal d’Esports de Vila-real. Aleshores:

  • Si has sigut soci en anys anteriors i tens la targeta d’accés, el SME l’activarà i podràs accedir durant tot l’any 2024 al rocòdrom.
  • Si no has sigut soci en anys anteriors o no tens la targeta, hauràs d’anar a les oficines del SME (en el centre de tecnificació) a recollir la teu targeta d’accés. Tin en compte que aquest procés pot durar uns 6-7 dies des de que fas l’ingrés.

AVÍS IMPORTANT

  • A partir del 1 de desembre de 2023 ja es pot pagar la quota per a l’any 2024.
  • La data límit per a poder accedir al rocòdrom amb el carnet de l’any 2023 és el 31 de gener de 2024. A partir d’esta data, només podran accedir les persones que hagen pagat la quota del 2024.
Per a resoldre dubtes, podeu contactar amb el club pels següents mitjans:

E-mail:             clubmuntanyavilareal@gmail.com